View images and videos on Instagram. Find out Most Popular Hashtags and Users. Newest Popular medias and share them Publicsta
  1. Homepage
  2. my2ndpairsoftubular

#my2ndpairsoftubular photos and videos on Instagram

Medias attached with hashtag: #my2ndpairsoftubular on Instagram

Entrepreneur✈️ (@_fitbella16) Instagram Profile Photo _fitbella16

Entrepreneur✈️

Advertisement

Instagram Image by Entrepreneur✈️ (@_fitbella16) with caption : "and .. all I need is 20 new pairs of sneakers .. a fit abs .. an upgrade my life .. 2017 to be freaking AWESOME .. love " at Adidas One Utama - 1425978000009038761
Adidas One Utama Report Share Download 20 552

and .. all I need is 20 new pairs of sneakers .. a fit abs .. an upgrade my life .. 2017 to be freaking AWESOME .. love this pinky sneakers new collection from Adidas @adidasoriginals !! 👟💗💯®. . dan .. butik adidas baru buka kat OU new wing bella dah serang bila dapat call tubular pinky dah ada .. bella ada tubular dark blue now beli plak yg pinky ni .. tahun lepas 20 pasang sneakers dah beli .. sexy heels tak sempat kira berapa pasang dah .. tahun 2017 start bulan januari dah ada 2 sneakers, 1 versace,1 adidas & 1 heels MK .. memang tak boleh tengok kasut .. beli pun tak rugi sebab bella share dengan adik bella effa @fareesya18 & PA bella kiki @kiki_choki .. jimat sorang beli 2 lagi pilih je nak pakai yg mana .. adidas pun keluarkan corak baru 'BATIK' .. trademark fitbella setiap kali latihan wajib ikat kain batik .. koleksi baru ni bella akan pakai kat JB untuk sesi pertama 21hb jan bersama fitbella team di Jatomi Fitness, city square, JB .. ramai dah masuk penyertaan & bella tak sabar nak jumpa warga JB & juga ada warga Singapore akan datang masa sesi latihan 3 hari bermula 21hb Jan to 23hb Jan .. korang still boleh whatsapp +6017-648-2099 untuk menyertai workout tour di JB bersama fitbella team !! 👙👟💓💗💖💕💞💘💝. . #my2ndpairsoftubular -23jan