View images and videos on Instagram. Find out Most Popular Hashtags and Users. Newest Popular medias and share them Publicsta
  1. Homepage
  2. @nindafarahdina
Ninda Farahdina Nauroh (@nindafarahdina) Instagram Profile Photo nindafarahdina
Fullname

Ninda Farahdina Nauroh

Bio Medstudent.

Profile Url

Share
Statistics for "Ninda Farahdina Nauroh (@nindafarahdina)"
Suggested users for Instagram Profile "Ninda Farahdina Nauroh (@nindafarahdina)"
ASPYN OVARD (@aspynovard) Instagram Profile Photo aspynovard

ASPYN OVARD

JR Smith (@teamswish) Instagram Profile Photo teamswish

JR Smith

Need for Speed (@needforspeed) Instagram Profile Photo needforspeed

Need for Speed

Andre Iguodala (@andre) Instagram Profile Photo andre

Andre Iguodala

Alia ✨⭐️ (@aliaabhatt) Instagram Profile Photo aliaabhatt

Alia ✨⭐️

Ninda Farahdina Nauroh (@nindafarahdina) Instagram photos and videos

List of Instagram medias taken by Ninda Farahdina Nauroh (@nindafarahdina)

Advertisement

image by Ninda Farahdina Nauroh (@nindafarahdina) with caption : "Sesuatu yang kamu pikir sulit untuk dilakukan, sesungguhnya tidaklah sesulit yang kamu pikirkan. Coba lakuin aja, nanti " - 1641221909738607471
Report Share Download 13 253

Sesuatu yang kamu pikir sulit untuk dilakukan, sesungguhnya tidaklah sesulit yang kamu pikirkan. Coba lakuin aja, nanti juga tiba2 selesai.

Advertisement

image by Ninda Farahdina Nauroh (@nindafarahdina) with caption : "Raiku ancen ngene nda, gaiso diapak apakno maneh -kak bebe" - 1634654408615627900
Report Share Download 8 261

Raiku ancen ngene nda, gaiso diapak apakno maneh -kak bebe

Advertisement

image by Ninda Farahdina Nauroh (@nindafarahdina) with caption : "Kakak perkap terbaik👌🏻makasih yaa kakk buat semuanya💕 Maafin kak kalo kita masih nyusahin😅dan selamat atas kelulusannya " - 1634097552289693347
Report Share Download 17 260

Kakak perkap terbaik👌🏻makasih yaa kakk buat semuanya💕 Maafin kak kalo kita masih nyusahin😅dan selamat atas kelulusannya kakkk semoga sukses terus kedepannyaa💕

image by Ninda Farahdina Nauroh (@nindafarahdina) with caption : "Hi, I'm ninda and I'm giving my full support to participate in this health campaign, to raise awareness about the import" - 1622260680579927526
Report Share Download 4 244

Hi, I'm ninda and I'm giving my full support to participate in this health campaign, to raise awareness about the importance of immunization to protect people of all ages against vaccines-preventable diseases. And I encourage all of people to join me and my friend @dinda_maharanii as an Ambassador of Public Health AMSA Indonesia 2017 in this campaign. I'm in! Are you? Please check out @dinda_maharanii 's account for more information and start your movement now. If it's not from us, then who else?

image by Ninda Farahdina Nauroh (@nindafarahdina) with caption : "Kalo kamu carinya yang bening, aku mah bisa apa yang uda butek + kumus" - 1593477189654556599
Report Share Download 32 319

Kalo kamu carinya yang bening, aku mah bisa apa yang uda butek + kumus

image by Ninda Farahdina Nauroh (@nindafarahdina) with caption : "Hello #SHOCKLEAD!
I am Ninda Farahdina, a part of #TKMLAKESMA that happen on 15th until 16th september 2017 
I am ready " - 1591493334102068004
Report Share Download 7 262

Hello ! I am Ninda Farahdina, a part of that happen on 15th until 16th september 2017 I am ready to experience about traumatology, TRAFFIC ACCIDENT! --- You can be a part of us by purchasing our tickets Contact person: - Symposium : Emanuella (089677071845/LineID Emanuellahanani) - Workshop : Helena (08971431430/LineID h_millennie) - Symposium + Workshop : Helena (08971431430/LineID h_millennie) --- For more info, head to our social media: Instagram: tkmlakesma Facebook: TKM Lakesma Line: @jmm5721 ---

Report Share Download 5 172

"Jangan cuma inget capeknya, tapi inget juga apa yang sudah kita dapat disini" - kak dea Tapi emang sih, disinilah aku belajar nyuntik untuk pertama kalinya.

Report Share Download 0 129

Training Kegawatdaruratan Medis Lakesma FK Universitas Brawijaya Malang --- Our events: [Accredited by IDI and PPNI] Day 1 : INTERNATIONAL SYMPOSIUM [Friday, September 15th, 2017] 1. Dr. Nausheen Edwin Doctor MBBS, MMed, MRCSed (A&E)(Singapore) PHC Management of Cardiac Arrest in the Trauma Patient 2. Prof. Hideharu Tanaka, MD, DMSc (Japan) Management for Traffic Accident victim as civilian and an expert 3. Dr. Bobi Pranowo, Sp.EM Lesson Learnt in Emergency Medical Training System and Education in Indonesia 4 . Dr. Dearisa Surya Yudhantara, Sp. KJ Assessment of Post Traumatic Stress Disorder in Traffic Accident 5. Dr. Eko Widya Nugroho, Sp.EM (under confirmation) Day 2 : NATIONAL WORKSHOP [Saturday, September 16th, 2017] 1. Dr. Antonius Freddy, Sp.EM Basic Trauma Life support 2. Ns. Tony Suharsono, M.Kep Triage 3. Dr. Syaifullah Asmirgani, Sp.OT (K) Spine Bandaging and Splinting 4. Dr. Arviansyah, Sp.BP-RE Burn Injury --- PRESALE 2 Symposium : Dokter/Perawat : 225k Mahasiswa/Umum : 160k Workshop : Dokter/Perawat : 200k Mahasiswa/Umum : 140k For more info, head to our social media: Instagram: tkmlakesma Facebook: TKM Lakesma Line: @jmm5721i --- Contact person : - Symposium : Emanuella (089677071845/LineID Emanuellahanani) - Workshop : Helena (08971431430/LineID h_millennie) - Symposium + Workshop : Helena (08971431430/LineID h_millennie) -----

image by Ninda Farahdina Nauroh (@nindafarahdina) with caption : "Semua akan berbeda jika kita melihat dari sisi yang berbeda. Contohnya adalah foto diatas. Foto diatas akan menunjukkan " - 1541402636250292275
Report Share Download 7 262

Semua akan berbeda jika kita melihat dari sisi yang berbeda. Contohnya adalah foto diatas. Foto diatas akan menunjukkan hasil yang berbeda jika diambil dari sisi yang berbeda. Begitu pula kehidupan. Belajarlah melihat segala sesuatu dari berbagai sisi. Taken by : @azkiyazahraa @emakmu

image by Ninda Farahdina Nauroh (@nindafarahdina) with caption : ""Rek ayoo foto pbl terakhir"
.
.
.
.
.
Padahal yo kita bakal pbl terus sampe elek wkwk" - 1532388594240384259
Report Share Download 9 252

"Rek ayoo foto pbl terakhir" . . . . . Padahal yo kita bakal pbl terus sampe elek wkwk

image by Ninda Farahdina Nauroh (@nindafarahdina) with caption : "(...)" - 1499759403598821765
Report Share Download 5 227

(...)

Instagram Image by Ninda Farahdina Nauroh (@nindafarahdina) with caption : "Kalo kamu carinya yang hits, apadaya aku yang cuma bisa ngurus anak (?)" at Ndawuhan Poncokusumo - 1488355997982168720

Kalo kamu carinya yang hits, apadaya aku yang cuma bisa ngurus anak (?)